Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Чанта 600025 с

  • 34.99 лв.

Дамска спортна чанта със сребристо Flair.Разполага с голямо основно отделение с цип и няколко по-малки вътрешни джобчета.Отпред също има дълбоко отделение,което се откопчава посредством с метално копче.Дъното е по-тясно,като се разширява леко нагоре. Мо

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 600025 siv

Тагове:  FlairActiveЧеренРанициЧанти

Дамска спортна чанта със сребристо Flair.Разполага с  голямо основно отделение с  цип и няколко по-малки вътрешни джобчета.Отпред също има дълбоко отделение,което се откопчава посредством с метално копче.Дъното е по-тясно,като се разширява леко нагоре. Може да се носи в ръка чрез страничните  дръжки или през рамо,чрез  дългата регулируема презрамка.

Състав: 100 % полиестер

Размер: 43 X 35Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.