Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Чанта 600023 тс

  • 29.99 лв.

Едноцветна мъжка чанта Flair с контрастно бяло лого. Разполага с един голям джоб с цип, във вътрешността на който има по-малка преграда. Отпред по цялата си вертикална дължина има по-малък цип,който открива дълбок джоб. Състав: 100% полиестер Ра

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 600023 t.sin

Тагове:  FlairActiveтъмно синРанициЧанти

Едноцветна мъжка чанта Flair с контрастно бяло лого.  Разполага с един голям джоб с цип, във вътрешността на който има  по-малка преграда. Отпред по цялата си  вертикална дължина има  по-малък цип,който открива дълбок джоб.

Състав:
100% полиестер

Размер: 23 х 17

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.