Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Чанта 600031 тс

  • 36.00 лв.

Едноцветна мъжка чанта Flair с дискретно лого. Материята е промазана, наподобяваща кожа. Разполага с един голям джоб с цип, във вътрешността на който има няколко по-малки прегради. Отпред по полувертикал има по-малък цип,който открива дълбок джоб. Чантат

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 600031 т.син

Тагове:  FlairActiveТъмно синРанициЧанти

Едноцветна мъжка чанта с лого Flair. Материята е промазана, наподобяваща кожа. Разполага с един голям джоб с цип, във вътрешността на който има няколко по-малки прегради. Отпред по полувертикал има  по-малък цип,който открива дълбок джоб. Чантата е среден размер, удобна и атрактивна.

Състав:

100% полиестер

Размер: 23х19

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.