Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Чанта 600032 тс

  • 29.99 лв.

Мъжка чанта през рамо Flair в универсален цвят с гумено лого. Разполага с голям основен джоб с цип и един по-малък джоб отпред.Самозалепващата преграда открива отвори за различни аксесоари,химикалки,ключове,тефтерчета и др.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 600032 tamno sin

Тагове:  FlairActiveТъмно синРанициЧанти

Мъжка чанта през рамо Flair в универсален цвят с гумено лого. Разполага с голям основен  джоб  с цип и един по-малък джоб  отпред.Самозалепващата преграда открива отвори за различни аксесоари,химикалки,ключове,тефтерчета и др.

Състав:

100% полиестер

Размер: 25х17

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.