Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Тениска 275046 к

  • 33.00 лв.

Къса тениска в цвят корал от FLAIR. Интересният, младежки модел е специално създаден за спорт. Богатата гама спортни стоки на FLAIR.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: 275046 корал

Тагове:  къса тенискацвят корал275046

Къса тениска в цвят корал от FLAIR. Кройката е свободна, материята е бързосъхнеща - полиестерна. Интересният, младежки модел е специално създаден за спорт. Тениската може да се комбинира с клин или спортен панталон, от богатата гама спортни стоки на FLAIR.

Състав: 100% полиестер

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.