Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Блуза SKY RUN 226007 б

  • 37.80 лв.

Бяла дамска блуза с дълъг ръкав от FLAIR. Щампа SKY RUN и малък детайл, пришит на ръкава освежават модела. Блузата е подходяща за хладните месеци и никога не е излишно да я имате в гардероба си.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: 226007 бял к

Тагове:  SKY RUN блузабяла блузаблуза с дълъг ръкав226007

Бяла дамска блуза с дълъг ръкав от FLAIR. Щампа SKY RUN и малък детайл, пришит на ръкава освежават модела. Кройката е полувталена, материята е плътна. Блузата е подходяща за хладните месеци и никога не е излишно да я имате в  гардероба си. Моделът го има във вариант за Нея и за Него. Всички блузи са изработени от качествени и комфортни за носене материи.

Състав: 71.2% памук, 28.8% полиестер.


Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.