Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Елек 258013 ч

  • 186.00 лв.

Ватиран черен дамски елек Flair, с качулка и джобове с цип. Дълъг модел, напълно подходящ за предстоящия сезон. Закопчаването е с цип, покрит с пластрон и с тик-так копчета.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: 258013 черен к

Тагове:  елек с качулкачерен елек258013

Ватиран черен дамски елек Flair, с качулка и джобове с цип. Дълъг модел, напълно подходящ за предстоящия сезон. Закопчаването е с цип, покрит с пластрон и с тик-так копчета. Яката е тип столче, джобовете са с филетки.

Състав: 100% полиестер.

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.