Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Спортен екип 115034 см

  • 109.00 лв.

Мъжки спортен екип Flair със свободна кройка. Разполага с качулка и джобове тип "кенгуру". Ципът е YKK. В задната част е със заоблен край. Панталонът е с множество срязвания и платки, стеснява се в долната част. Материята е плътна и комфортна. П

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 115034 siv melanj

Тагове:  МъжкиСпортенекип115034 смСпортниекипи

Мъжки спортен екип Flair със свободна кройка. Разполага с качулка и джобове тип "кенгуру". Ципът е YKK. В задната част е със заоблен край. Панталонът е с множество срязвания и платки, стеснява се в долната част. Материята е плътна и комфортна. Подходящ за есента и ранна пролет.Състав:

65% полиестер

35% вискоза

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.