Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Тениска 176235 с

  • 29.00 лв.

Синьо зелена тениска FLAIR Feel The Move. Качествена материя, бяла щампа в областта на гърдите, допълва визията на модела. Изберете и поръчайте от онлайн магазина ни. Преглед и тест, както и лесна замяна.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 176235 sin

Тагове:  синьо зелена тенискатениска с щампа176235

Синьо зелена тениска FLAIR Feel The Move. Качествена материя, бяла щампа в областта на гърдите допълва визията на модела. Изберете и поръчайте от онлайн магазина ни. Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лева. Преглед и тест, както и лесна замяна.

Състав: 75% памук, 25% полиестер.

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.