Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Спортен екип 111049 ч

  • 159.00 лв.

Мъжки спортен екип Flair с качулка с връзки. Кройката е свободна, панталонът завършва с маншет. Има допълнителни платки и срязвания в областта на раменете. Дизайнът е освежен с детайли по ръкавите и на панталона, какво и на качулката. Разполага с джобове

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 111049 cheren

Тагове:  МъжкиСпортенекип111049 чСпортниекипи

Мъжки спортен екип Flair с качулка с връзки. Кройката е свободна, панталонът завършва с маншет. Има допълнителни платки и срязвания в областта на раменете. Дизайнът е освежен с детайли по ръкавите, панталона, както и на качулката. Разполага с джобове. Подходящ за ранна пролет и есен.

Състав:

85% памук

15% полиестер

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.