Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

MARATHON WOMEN

  • 59.99 лв.

MARATHON "Run or Fly" Flair Marathon - за да се чувствате комфортно при бягане. Стабилни спортни обувки, с качествен дизайн и здрава подметка. Подходящи за бягане на дълги разстояния.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 880003 черен-жълт

Тагове:  MARATHONчерни спортни обувкижълти спортни обувкимаратонки за бягане880003

MARATHON "Run or Fly"
Flair Marathon - за да се чувствате комфортно при бягане. Стабилни спортни обувки, с качествен дизайн и здрава подметка. Подходящи за бягане на дълги разстояния. Технологичната система на подметката и стелката помагат за добрата вентилация на крака. Marathon - за да се движите свободно по време на бягане.

Състав:
- горна част - синтетика мрежа
- подметка - МD+RB


Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.