Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

SKY RUN

  • 59.99 лв.

Дамски спортни обувки SKY RUN от Flair. Удобна стелка, здрава подметка. Sky Run - устойчивост и удобство по всяко време.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 880002 тъмносин-оранж

Тагове:  SKY RUNтъмносини обувкиоранжеви обувки880002

Дамски спортни обувки SKY RUN "Run. Train. Live in style."
Уникалната система Sky Run от Flair, ви предоставя изключителен комфорт и дизайн. Моделът осигурява максимална вентилация на крака и комфорт при всяка стъпка. Дишаща горна част, която прави обувките ви сухи и удобни през целия ден. Стабилна подметка, устойчива на износване, с голяма гъвкавост. Удобна стелка, която приляга добре по формата на стъпалото. Sky Run - устойчивост и удобство по всяко време.

Състав:
- горна част: синтетика, мрежа
- подметка: MD+RB

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.