Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Mascota 176254

  • 49.00 лв.

Тениска FLAIR, вдъхновена от DJ Mascota. Весел парти модел с богато колоритна щампа отпред и надпис Mascota. Тениската е подходяща за феновете на хаус музиката. С всяка поръчана тениска- получавате безплатен диск на Mascota. Безплатна доставка на всички п

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 176254 bial

Тагове:  Mascotaбяла тенискацветна тениска176254

Тениска FLAIR, вдъхновена от DJ Mascota . Весел парти модел с богато колоритна щампа отпред и надпис Mascota. Тениската е подходяща за феновете на хаус музиката. С всяка поръчана тениска- получавате безплатен диск на Mascota. Безплатна доставка на всички поръчки над 99 лева.


Състав: 100% памук

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.