Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Тениска 176260 б

  • 36.00 лв.

Мъжка, памучна тениска Flair- модел SS22г. Отпред е изчистен бял цвят с контранстно лого отстрани. На гърба разполага с голяма щампа с надписи. Предлага се и в черно. Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лева.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 176260 бял

Тагове:  бялатениска176260Flair SS22

Мъжка, памучна тениска Flair- модел 2022г. Отпред е изчистен бял цвят с контранстно лого отстрани. На гърба разполага с голяма щампа с надписи. Комбинира се с много от артикулите в сайта. Предлага се и в черно. Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лева.


Състав: 100% памук

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.