Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Тениска 176286 б

  • 37.00 лв.

Мъжка, бяла тениска от колекция на Flair Sky. Сиво лого с надпис е разположено в предната и част. Може да се комбинира с много от нашите артикули. Безплатна доставка за всички поръчки над 99лв.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 176286 бял

Тагове:  бялтениска176286Flair Sky

Мъжка, бяла тениска от колекция на Flair Sky. Сиво лого с надпис е разположено в предната и част. Комбинира се с много артикули от серия Flair Sky. Безплатна доставка за всички поръчки над 99лв.


Състав: 100 % памук

                

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.