Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Шапка с помпон 612060

  • 52.00 лв.

Шапка с помпон от естествен косъм от животинчето златка, за дамите от голямото семейство на Flair. Плетиво от вълна, с помпон, който е закрепен с тик-так копче. Препоръчително е да се сваля, преди пране на шапката. Шапката от вълна да не се пере в пералня

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 612060 cheren

Тагове:  Двойно плетенаFlairчерен цвятшапка

Шапка с помпон от естествен косъм от животинчето златка, за дамите от голямото семейство на Flair. Плетиво от вълна, с помпон, който е закрепен с тик-так копче. Препоръчително е да се сваля, преди пране на шапката. Шапката от вълна да не се пере в пералня и сушилня. 

Състав:

100% вълна

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.