Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Франчайз

Ние предлагаме уникален франчайз бизнес модел.

Нашите цени и качество са това, което ни правят различни, успешни и все по-големи.
Ние вярваме, че когато даваме най-доброто, получаваме най-доброто.
Ние подкрепяме хората, които ни подкрепят и вярваме в тези, които вярват в нас.

Ето защо ви предлагаме да научите повече за нашият бизнес модел и условия за франчайз и ви предоставяме цена от 0 лв. за франчайз на месец.

Какво получавате?

  • ние ще Ви предоставим гъвкави пакети с оборудване за Вашия магазин
  • ние ще Ви предложим консултации за успеха на Вашия бизнес
  • ние ще Ви помогнем да изберете търговски обект
  • ние ще го обзаведем така, че да отговаря на високия стандарт на Flair
  • ние ще обучим консултантите, които да го представят
  • ние ще Ви организираме GRAND OPENING EVENT в деня на неговия старт
  • ние ще бъдем до Вас ежеседмично
  • ние ще Ви подкрепим, защото знаем как се прави и го правим успешно повече от 30 години.

Ще Ви предоставим гъвкави пакети с оборудване, съобразени с обема на пазарната ниша, в която ще предлагате стоките на Flair и ще Ви дадем съвет кое е най-доброто решение за Вас. Разполагаме с различни пакети от стандартно, до луксозно оборудване, което предоставяме на нашите премиум магазини.

Ние от Flair сме лично ангажирани с успеха на всеки един обект и активно помагаме. Ежеседмична телефонна връзка поддържаме с всички наши обекти. Обсъждат се както рутинни дейности, така и нови идеи, възможности за комуникация с клиенти и ниво на обслужване в обектите. Месечно се правят гостувания в централен офис или в магазина, където в детайли се комуникират всички възникващи въпроси.

Всички франчайзополучатели получават GRAND OPENING EVENT в деня на откриване на своя обект, адресът им присъства в официалния сайт на Flair като оторизиран магазин, получават цялостен дизайн и решения за интериора, екстериора и рекламните пана, както и стават част от националната рекламна и ПР кампания на Flair, включваща мегаборди, телевизионна реклама, ПР комуникация, комуникация в социални мрежи.

Защо Flair?

Flair е създадена през 2006 година и стартира с производство на спортни облекла.

В първите си години марката инвестира много в качествени модели, подходящи за спорт и свободно време и става разпознаваема с веригата си от магазини в хасковски регион. Обектите й се увеличават с нарастване на клиентската мрежа и до 2008 година успешно задоволява интереса на търговци на едро и дребно на територията на цялата страна. Следват години на още по-динамичен растеж до 2016 година, когато магазините на Flair са разпознаваеми в цяла България и се разполагат в най-престижните площи на централни артерии и МОЛове.

Тези бързи темпове на развитие налагат както Алдин Кременов, създател на марката, така и Петър Делев, който от Франчайзопулачател през 2009 година се превръща в съсобственик и директор на отдел обувки и аксесоари през 2013 г. двамата бизнесмени развиват своята обща визия за български производител на спортни стоки със световно качество и към големия си опит в спортните облекла добавят нови асортименти – спортни обувки и аксесоари, произведени по най-висок стандарт и последни световни технологии.

Как да започнете?

Изберете град за Вашия франчайз магазин:

Видин
Добрич
Карнобат
Лом
Нова Загора
Петрич
Пещера
Свиленград
Севлиево
София
Троян
Шумен

Попитайте за нашите най-добри условия за франчайз бизнес и партньорство:

Пишете на [email protected] или се обадете на 0893 693 940, за да получите повече информация.