Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Франчайз

Ние предлагаме уникален франчайз бизнес модел.

Нашите цени и качество са това, което ни правят различни, успешни и все по-големи.
Ние вярваме, че когато даваме най-доброто, получаваме най-доброто.
Ние подкрепяме хората, които ни подкрепят и вярваме в тези, които вярват в нас.

Ето защо ви предлагаме да научите повече за нашият бизнес модел и условия за франчайз и ви предоставяме цена от 0 лв. за франчайз на месец.

Какво получавате?

  • ние ще Ви предоставим гъвкави пакети с оборудване за Вашия магазин
  • ние ще Ви предложим консултации за успеха на Вашия бизнес
  • ние ще Ви помогнем да изберете търговски обект
  • ние ще го обзаведем така, че да отговаря на високия стандарт на Flair
  • ние ще обучим консултантите, които да го представят
  • ние ще Ви организираме GRAND OPENING EVENT в деня на неговия старт
  • ние ще бъдем до Вас ежеседмично
  • ние ще Ви подкрепим, защото знаем как се прави и го правим успешно повече от 30 години.

Ще Ви предоставим гъвкави пакети с оборудване, съобразени с обема на пазарната ниша, в която ще предлагате стоките на Flair и ще Ви дадем съвет кое е най-доброто решение за Вас. Разполагаме с различни пакети от стандартно, до луксозно оборудване, което предоставяме на нашите премиум магазини.

Ние от Flair сме лично ангажирани с успеха на всеки един обект и активно помагаме. Ежеседмична телефонна връзка поддържаме с всички наши обекти. Обсъждат се както рутинни дейности, така и нови идеи, възможности за комуникация с клиенти и ниво на обслужване в обектите. Месечно се правят гостувания в централен офис или в магазина, където в детайли се комуникират всички възникващи въпроси.

Всички франчайзополучатели получават GRAND OPENING EVENT в деня на откриване на своя обект, адресът им присъства в официалния сайт на Flair като оторизиран магазин, получават цялостен дизайн и решения за интериора, екстериора и рекламните пана, както и стават част от националната рекламна и ПР кампания на Flair, включваща мегаборди, телевизионна реклама, ПР комуникация, комуникация в социални мрежи.

Защо Flair?

Flair е създадена през 1993 година и стартира с производство на спортни облекла.

В първите си години марката инвестира много в качествени модели, подходящи за спорт и свободно време и става разпознаваема с веригата си от магазини в хасковски регион. Обектите й се увеличават с нарастване на клиентската мрежа и до 2008 година успешно задоволява интереса на търговци на едро и дребно на територията на цялата страна. Следват години на още по-динамичен растеж до 2016 година, когато магазините на Flair са разпознаваеми в цяла България и се разполагат в най-престижните площи на централни артерии и МОЛове.

Тези бързи темпове на развитие налагат както Алдин Кременов, създател на марката, така и Петър Делев, който от Франчайзопулачател през 2009 година се превръща в съсобственик и директор на отдел обувки и аксесоари през 2013 г. двамата бизнесмени развиват своята обща визия за български производител на спортни стоки със световно качество и към големия си опит в спортните облекла добавят нови асортименти – спортни обувки и аксесоари, произведени по най-висок стандарт и последни световни технологии.

Как да започнете?

Изберете град за Вашия франчайз магазин:

Асеновград
Ботевград
Видин
Добрич
Дупница
Ихтиман
Карнобат
Козлодуй
Кюстендил
Ловеч
Лом
Нова Загора
Петрич
Пещера
Разград
Самоков
Свиленград
Свищов
Севлиево
Сливен
Смолян
София
Троян
Търговище
Шумен
Ямбол

Попитайте за нашите най-добри условия за франчайз бизнес и партньорство:

Пишете на franchise@flair.bg или се обадете на 0894 46 24 24, за да получите повече информация.