Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Блуза SKY RUN 226007 ам

  • 37.80 лв.

Актуални модели дамски блузи с дълъг ръкав от FLAIR. Полувталена блуза с щампа. SKY RUN за Нея и за Него. Разгледайте нашите предложения онлайн и изберете модел, който отговаря на вашия неподражаем стил.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: 226007 антрацит к

Тагове:  SKY RUN блузаантрацит меланжблуза с дълъг ръкав226007

Актуални модели дамски блузи с дълъг ръкав от FLAIR. Блузата е с щампа SKY RUN и малък детайл, пришит на ръкава. Кройката е полувталена, цветът е антрацит меланж. Освежете гардероба си с точно този модел, който го има във вариант за Нея и за Него. Всички блузи са изработени от нежни и комфортни за носене материи. Разгледайте нашите предложения онлайн и изберете модел, който отговаря на вашия неподражаем стил.

Състав: 71.2% памук, 28.8% полиестер.

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.