Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Джапанки 837121 ч

  • 29.99 лв.17.99 лв.

Нов модел, дамски джапанки Flair с двойна платформа. Моделът е тип ''прашка'', изцяло в черен цвят. "Прилягат" идеално на крака, без да се изплъзват, благодарение на вълнообразното стъпало. Предлагат се и в розово. Удобни и практични, подходящи

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 837121 черен

Тагове:  ДамскиджапанкиFlair SS22837121черен

Нов модел, дамски джапанки Flair с двойна платформа. Моделът е тип ''прашка'', изцяло в черен цвят. "Прилягат" идеално на крака, без да се изплъзват, благодарение на вълнообразното стъпало. Предлагат се и в розово. Удобни и практични, подходящи за всеки ден на плажа.

Състав: гума ; силикон


Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.