Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
ДОСТАВКА ПО ВРЕМЕ НА НАМАЛЕНИЕТО ДО 10 дни !
 

Чехли 816090 б

  • 49.99 лв.29.99 лв.

Мъжки чехли с надпис от лятната колекция Flair SS22. Вътрешната им част е текстилна с черен кант, който се откроява около гумената горна част. Релефен надпис FLAIR в черен цвят, се отразява върху изцяло белият дизайн на модела. Подметката е удобна, олекот

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 816090 бял

Тагове:  МъжкиджапанкиFlair SS22816090чехлибял

Мъжки чехли с надпис от лятната колекция Flair SS22. Вътрешната им част е текстилна с черен кант, който се откроява около гумената горна част. Релефен надпис FLAIR в черен цвят, се отразява върху изцяло белият дизайн на модела. Подметката е удобна, олекотена с пяна. Предлагат се и в черен цвят. Прекарайте лято 2022 с голямото разнообразие на джапанки и чехли Flair. 

Състав: гума, текстилВашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.