Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Джапанки 847070 с

  • 29.99 лв.

Мъжки джапанки тип "прашка", от лятната колекция на Flair SS22. Свеж дизайн в морски мотиви и цветове. Подметката е лека и удобна, с цветни странични ленти. Черно, релефно лого на бранда, в горната част на силиконовата лента. Прекарайте лято 2

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 847070 син

Тагове:  МъжкиджапанкиFlair SS22син

Мъжки джапанки тип "прашка", от лятната колекция на  Flair SS22.  Свеж дизайн в морски мотиви и цветове. Подметката е лека и удобна, с цветни странични ленти. Черно, релефно лого на бранда, в горната част на силиконовата лента. Прекарайте лято 2022 с разнообразните модели на джапанки Flair.

Състав: гума


Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.