Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Джапанки 859028 ч

  • 29.99 лв.17.99 лв.

Мъжки джапанки тип "прашка", от лятната колекция на Flair SS22. Силиконовата лента е прозрачна, с надписи на бранда. Подметката е гъвкава и удобна. Посрещнете летните дни с голямото разнообразие от джапанки на Flair.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Код на продукта: 859028 черен

Тагове:  МъжкиджапанкиFlair SS22черен

Мъжки джапанки тип "прашка", от лятната колекция на  Flair SS22. Силиконовата лента е прозрачна, с надписи на бранда. Подметката е гъвкава и удобна. Посрещнете летните дни с голямото разнообразие от джапанки на Flair. 


Състав:

подметка - EVA

горна част - силикон


Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.