Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Яке 225028 мнцв

  • 129.00 лв.90.30 лв.

Дамско, многоцветно яке тип "ветровка ". Кройката е свободна, цветовете са разнообразни и много свежи. Материята е бързо съхнеща и дишаща. Отлично предпазва от вятър. Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лева.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 225028 многоцветно

Тагове:  яке тип "ветровка "многоцветен225028

Дамско, многоцветно яке тип "ветровка ". Кройката е свободна, цветовете са разнообразни и много свежи. Материята е бързо съхнеща и дишаща. Отлично предпазва от вятър. Комбинира се с други артикули от многоцветната серия. Безплатна доставка за всички поръчки над 99 лева.

Състав: 100% полиестер


Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 1 до 3 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.