Нашият сайт използва бисквитки. За повече информация вижте нашата Политика за бисквитки
×
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.
 

Шорти 195033 ч

  • 69.00 лв.

Почувствайте лято 2022 с мъжките, полиестерни шорти от новата колекция FLAIR RUNNING. Разполагат с джобове с цип, коланът е широк и с вътрешни връзки. Без бандаж, без подплата. Дизайнът е освежен с хамелеон надписи и лого.

Добави в желани

Добави за сравняване

Наличност: В наличност

Производител: Flair

Код на продукта: 195033 cheren k

Тагове:  черенШортиFLAIR RUNNING

Почувствайте лято 2022 с мъжките, полиестерни шорти от новата колекция FLAIR RUNNING. Разполагат с джобове с цип, коланът е широк и с вътрешни връзки. Без бандаж, без подплата.  Дизайнът е освежен с хамелеон надписи и лого.

Състав:
84.1 % - полиестер
15.9 % -спандекс

Вашите поръчки ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес с куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА е доставката на спортни стоки, включително и на стоки в промоция, поръчани online на обща стойност над 99лв. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е от 5 до 7 работни дни. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) е за сметка на получателя. Получаването на стоката във фиксиран час или с експресна доставка не е безплатно и е за сметка на получателя. Ако клиентът е поръчал продукт, на който не бъде потвърдена наличността, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка. Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България. FLAIR SPORT си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина. Цени за доставка - 5лв.